Trinkijeva mudrost - Ne razmišljaj o umoru!

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeva mudrost - Ne razmišljaj o umoru!

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra mudro i strpljivo u predstojećoj utakmici protiv Ritasa u Evrokupu.

"Ako razmišljamo o umoru, bićemo umorni. Nema umora, samo je naporno jer ne uspevamo trenirati kako treba. Fizički je dosta težak period, ali tako je i idemo. Teška utakmica je pred nama, Ritas igra snažno kući, razvalili su Lokomotivu, postavili 'svetski rekord' od 40-41 poen za jednu četvrtinu, mlada su ekipa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << puna energije i trebaće nam mudrosti, strpljenja i pameti", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Partizan će u utorak od 18 časova u Viljnusu igrati protiv Ritasa, utakmicu trećeg kola Evrokupa. Crno-beli imaju obe pobede u takmičenju, a Ritas pobedu i poraz.

Centar Partizana Artjom Parahovski je u Partizan došao upravo iz Ritasa.

"Ritas je moj bivši tim, zadržali su glavne domaće igrače od prošle sezone, imaće podršku od možda 10.000 ljudi, igraju dobro na domaćem terenu i sigurno je da je pred nama težak meč. Kao neko ko je igrao sa mnogim prvotimcima Ritasa, pokušaću da dam neki savet mojim saigračima kako bi im barem malo olakšao posao u sutrašnjem meču", rekao je Parahovski.

Direktan prenos utakmice Ritas - Partizan NIS, biće emitovan na TV Sport Klub

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRNO-BELI U LITVANIJI: Odrađen trening, a njegova MAGIJA nije nestala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:10

Utakmica će biti odigrana u utorak, sa početkom u 18 časova...Košarkaši Partizana gostuju Ritas Viljnusu u utakmici 3. kola Evrokupa, a ekipa Andree Trinkijerija odradila je poslednji trening. U ovaj duel (utorak, 18.00) crno-beli ulaze sa maksimalnim učinkom, posle pobeda nad Venecijom i Tofašem....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.