Trinkijerijeva ilustracija - OVO je slika Partizanove utakmice u Ljubljani! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2019, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijerijeva ilustracija - OVO je slika Partizanove utakmice u Ljubljani! (video)

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je njegova ekipa u današnjem porazu od Cedevita Olimpije bila loša u svim segmentima i posebno je zamerio svojim igračima na igri u poslednjoj četvrtini.

Košarkaši Partizana izgubili su danas od Cedevita Olimpije sa 85:69, u utakmici četvrtog kola ABA lige.

"Čestitam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Olimpiji, zaslužili su pobedu, bili su bolji u odbrani, napadu, skoku... u svemu.







Imali smo loš start, ali smo nekako uspeli da se vratimo i slika naše utakmice je poslednja četvrtina - 27:12 i nismo ušli u bonus", rekao je Trinkijeri posle meča.

"Bili smo jako loši, bili smo prazni. Znao sam da se u ovako teškom periodu to može desiti, ali nije prihvatljivo da gubiš utakmicu i da nisi u bonusu.







Nismo bili dovoljno fokusirani na naš posao večeras", istakao je Trinkijeri.

Crno-beli se vraćaju u Beograd, a potom će otputovati za Limož, gde će se u sredu sastati sa istoimenim protivnikom u okviru petog kola Evrokupa.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trinkijeri: Bili smo jako loši, bili smo prazni

Izvor: B92, 26.Okt.2019

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je njegova ekipa u porazu od Cedevita Olimpije bila loša u svim segmentima, a posebno u 4. četvrtini..."Čestitam Olimpiji, zaslužili su pobedu, bili su bolji u odbrani, napadu, skoku.. u svemu. Imali smo loš start, ali smo nekako uspeli da se vratimo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.