Trinkijeri u evropskih Top 3?

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2020, 15:48

Trinkijeri u evropskih 'Top 3'?

Veliki kompliment, ujedno i velika odgovornost za bivšeg trenera Partizana.

Preneli smo ranije danas, Andrea Trinkijeri je i zvanično predstavljen kao novi trener Bajerna, a ono što je takođe privuklo pažnju tom prilikom jesu reči koje je sportski direktor Bajerna Danijele Bajezi izgovorio u vezi sa kvalitetima italijanskog stručnjaka.

"Trinkijeri je jedan od trojice najboljih trenera u Evropi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Spuštenih ruku", poručio je Bajezi o svom zemljaku, ne navodeći ko su još dvojica na koje je mislio.

U svakom slučaju, ovo jasno govori i šta u Bajernu očekuju od doskorašnjeg trenera Partizana. Trinkijeri je izrazio nadu da će ovog leta Bajern formirati ekipu po njegovom ukusu.

''Moramo da sastavimo novi roster, sa svežom i mladom krvlju, sa jasnim ciljevima i bez previše 'sivih zona''', istakao je Trinkijeri.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Predstavljen kao jedan od trojice najboljih trenera u Evropi

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2020

Andrea Trinkijeri govorio o Bajernu, Partizanu i tradiciji…..Bivši trener Partizana, Andrea Trinkijeri, zvanično je predstavljen kao novi trener Bajerna iz Minhena na prvoj konferenciji za medije koja je upriličena zbog nastanka saradnje...Na njoj su govorili i sportski direktor Danijele Bajezi,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.