Trinkijeri pred put u Ljubljanu - Da li je Partizan naučio lekciju?

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri pred put u Ljubljanu - Da li je Partizan naučio lekciju?

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da veruje da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Olimpije igrati bolje nego u prethodnom protiv Cedevite.

Košarkaši Partizana gostuju sutra Olimpiji u utakmici 13. kola ABA lige.

"Nakon utakmice protiv Cedevite, imali smo sedam dana pred sobom da radimo i učinimo sve da u sutrašnjoj utakmici izgledamo bolje i igramo bolje. Verujem da će tako i biti", rekao je Trinkijeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za klupski sajt.

Partizan poslednju utakmicu u 2018. godini dočekuje sa polovičnim učinkom u regionalnom takmičenju, ima šest pobeda i isto toliko poraza. Na drugoj strani, Olimpija ima skor 4/8.

"Olimpija ima dobre i iskusne igrače koji su sposobni da nam naprave puno problema, zato moramo biti u potpunosti koncentrisani tokom cele utakmice. Moramo biti i agresivni i pametni u sutrašnjem meču", rekao je Trinkijeri.

Utakmica se igra sutra od 17.00 u Stožicama.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN GOSTUJE OLIMPIJI Trinkijeri: Da budemo pametni...

Izvor: Kurir, 28.Dec.2018

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, uoči gostovanja Olimpiji koji se stavlja tačka na 2018. godinu, izjavio je da je izuzetno važno da ekipa odigra pametno.

Nastavak na Kurir...

PARTIZAN IDE U LJUBLJANU: Trinkijeri ZNA formulu za pobedu nad Olimpijom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2018

Crno-beli u Sloveniji igraju poslednji meč u 2018. godini...Košarkaši Partizana u poslednjem meču, u 2018. godini gostuju Olimpiji iz Ljubljane. Crno-bele u dvorani "Stožice", u subotu (17) očekuje meč 13. kola, u kome žele da se iskupe za poslednji poraz od Cedevite, pred svojim navijačima...MEGA...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.