Trinkijeri pred Igokeu: Mnogo znoja za svaki poen

Izvor: RTS, 20.Dec.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri pred Igokeu: Mnogo znoja za svaki poen

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao da će njegov tim morati da odigra maksimalno koncentrisano protiv Igokee u 12. kolu regionalne ABA lige. Igokea će biti gost Partizana u subotu od 20 sati u "Štark areni".
Posle pobede protiv Limoža sa 77:58 u poslednjem meču grupne faze i plasmana u Top16 fazu Evrokupa košarkaši Partizana nameravaju da sa uspesima nastave >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i u regionalnoj ABA ligi, a njihov trener Andrea Trinkijeri traži maksimalnu koncentrisanost i angažovanost igrača. 

"Čeka nas duel sa ekipom protiv koje smo u prvom kolu odigrali veoma tešku i neizvesnu utakmicu. Njihov trenutni skor možda nekoga može da prevari, ali mi smo svesni koliko dobrih igrača Igokea ima i koliko opasni mogu da budu. Još su se i pojačali u odnosu na naš prvi meč. Prema tom, potrebno je da sutra budemo maksimalno skoncentrisani u oba pravca, napadu i odbrani i svesni da ćemo za svaki poen morati da prolijemo mnogo znoja", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.
U prvoj utakmici sezone regionalnog šampionata, dva tima su odigrala neizvestan meč u Laktašima, a crno-beli su slavili rezultatom 75:73, a bek Partizana Ognjen Jaramaz izjavio je da i sutra žele pobedu.
"Igokea je odigrala mnogo više dobrih utakmica nego što to njihov broj pobeda govori. U svom sastavu imaju veoma dobre i iskusne igrače i mogu da budu jako neprijatan rival, o čemu svedoči i naša prva utakmica u Laktašima. Mi želimo pobedu i daćemo sve od sebe za nju, ali sam siguran da nam put do nje neće biti nimalo lak", istakao je Jaramaz.
Utakmica između Partizana i Igokee igra se u ssubotu od 20 sati u "Štark areni".
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

TRINKIJERI PRED IGOKEU: Treba nam maksimalna koncentracija, prolićemo puno znoja za svaki poen!

Izvor: Kurir, 20.Dec.2019

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da njegova ekipa mora da bude maksimalno koncentrisana protiv Igokee.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.