Trinkijeri pred FMP, šta je najvažnije za Partizan?

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri pred FMP, šta je najvažnije za Partizan?

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas, pred meč s FMP-om u ABA ligi, da je jako važno za njegovu ekipu da "veže pobede".

"FMP je ekipa koja igra solidnu, pametnu, racionalnu košarku. Veoma su tvrdi i mi moramo naći način da im u tom segmentu pariramo. Takođe, za nas je od izuzetnog značaja da budemo u stanju da vežemo pobede", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Košarkaši Partizana dočekuju sutra ekipu FMP-a u utakmici 11. kola ABA lige.

Crno-beli posle deset odigranih kola imaju po pet pobeda i poraza i peti su na tabeli, dok je ekipa iz Železnika šesta sa jednim trijumfom manje.

Centar crno-belih Djordje Gagić rekao je da očekuje tvrdu utakmicu i da veruje u pobedu Partizana.

"I ove godine FMP ima dobar tim i igra veoma dobro. Iako su vezali dva poraza, to je ekipa koja se nikada ne predaje i koja će pokušati da se baš protiv nas vrati na pobednički kolosek. U dosadašnjem toku sezone Apić je pokazao odličnu formu i moraćemo da obratimo dodatnu pažnju na njega, ali pre svega je važno da se usredsredimo na sebe, odigramo čvrsto od početka do kraja utakmice i tako dodjemo do važne pobede", rekao je Gagić.

Utakmica se igra sutra od 21.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomić: Samo maksimalan pristup ruši Megu

Izvor: MozzartSport.com, 14.Dec.2018

Trener Crvene zvezde Milan Tomić očekuje tešku utakmicu sa Mega Leksom u Sremskoj Mitrovici (subota 19.00) i poručuje da njegova ekipa mora da bude na visini zadatka ukoliko želi da dođe do nove pobede. Crveno-beli imaju svih deset pobeda, dok je ekipa Dejana Milojevića na trećem mestu sa skorom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Partizan protiv Pantera za potvrdu forme i pumpanje mišića pred meč odluke u Evrokupu

Izvor: MozzartSport.com, 15.Dec.2018, 09:34

Novo, 11. kolo Jadranske lige donosi nam i novi srpski okršaj, pošto će košarkaši Partizana u hali Pionir dočekati FMP Železnik (21.00, TV Arena Sport 1). Crno-beli su posle serije od četiri poraza, vezali dve pobede, nad Igokeom i Asvelom u Evrokupu i vraćaju se kući sa ciljem da pred punom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.