Trinkijeri nije ljut: Bila je ovo jedna od onih noći

Izvor: RTS, 05.Nov.2019, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri nije ljut: Bila je ovo jedna od onih noći

Trener Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je posle meča sa Venecijom i prvog poraza u Evrokupu da nije ljut već da mu je žao, ali i objasnio da je ovo bila jedna od onih noći kada jednostavno ne ide.
Partizan je nakon pet vezanih pobeda doživeo poraz od italijanskog šampiona u Areni – 83:69.

Nakon meča trener >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizana rekao je da nije ljut na svoje igrače.
"Ovakve utakmice se dese, ja ih nisam imao mnogo, ali sam ih imao. Nisam ljut, žao mi je. Ovi igrači su svašta prošli u proteklih mesec i po dana i nisu zaslužili ovakvu utakmicu. Desilo se. Ako mislite da ću sa pištoljem ući u svlačionicu – neću. Znam da smo bili loši, znam da nam je protivnik bio dobar", rekao je Trinkijeri na konferenciji za medije posle meča.
"Imali smo nizak nivo energije, nismo stvorili šansu da pobedimo. Ovo je jedna od onih noći kada sve pokušavate, a ništa ne upali", dodao je Italijan i zaključio:
"Nismo imali koncentraciju, pristup igri, nismo znali kako da koristimo faulove, kako da čitamo tzv. mis-meč situacije. Bila je sramota od utakmice, ali mislim da ovakva utakmica, koja je bila loša, ne može da obriše sve druge stvari koje smo uradili. Ako smo pametni, shvatićemo poruku, ako nismo i tada ćemo shvatiti, ali na teži način."

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Veleobrt, ništa od Partizanovog pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2019, 21:31

Novi problemi za crno-bele!..Dan posle ubedljivog poraza od Venecije u ''Štark Areni'', još jedna loša vest večeras za navijače Partizana...Amerikanac Džejms Bel, koji je pre par dana priključen ekipi i čiji se debi očekivao u Zadru narednog vikenda, ekspresno je završio svoj boravak u Partizanu...On...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.