Partizan deklasirao Dinamik, ubedljiva i Mega

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2019, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan deklasirao Dinamik, ubedljiva i Mega

Košarkaši Partizana savladali su Dinamik sa 96:58 u meču trećeg kola Grupe B Superlige Srbije. Mega je kao gost savladala Slobodu sa 105:80. Novi Pazar je bio bolji od Tamiša sa 92:84.

Košarkaši Partizana reagovali su posle loše igre u drugom kolu protiv Tamiša i odličnom igrom nadigrali Dinamik. Crno-beli su tako stigli do maksimalnog učinka, tri pobede iz tri kola.

Već posle prvog perioda crno-beli su imali 12 poena razlike. Prednost je konstantno rasla >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i na poluvremenu je iznosila plus 21. Već tada je bilo jasno da je tim koji sa klupe predvodi Trinkijeri maksimalno motivisano ušao u meč i da pobeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje.

Partizan je samo povećavao prednost do konačnih 96:58. Crno-bele je do pobede predvodio Nikola Janković sa 16 poena, Uroš Trifunović je postigao 14, a Đorđe Gagić 12. U timu Dinamika Đoko Šalić i Dušan Beslać su postigli po 10 poena.

Mega je u predhodnom kolu nekako preživela duel sa Novim Pazarom, a u ovom kolu je zabeležila ubedljivu pobedi proitv Slobode. Tim Dejana Milojevića je zabeležio i drugu pobedu.

Najefikasniji u timu Mege bio je Nikola Mišković sa 20 poena, njega je pratio Goga Bitatze sa 18, Dok je Adam Mokoka postigao 15. U poraženom timu Vuk Đorđević je zabeležio 18 poena, Dimitrije Nikolić je postigao 15, a Petar Marić 13.

Novi Pazar je na svom terenu savladao Tamiš rezultatom 92:84.

Tabela: Partizan 3/0, Mega 2/1, Novi Pazar 1/2, Sloboda 1/2, Tamiš 1/2, Dinamik 1/2

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.