Trinkijeri: Nismo bili u ritmu u napadu; Milojević: Rezultat je malo nerealan

Izvor: B92, 27.Apr.2019, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Nismo bili u ritmu u napadu; Milojević: Rezultat je malo nerealan

Trener Partizana Andrea Trinkijeri istakao je igru u odbrani kao ključni faktor pobede nad Megom Bemaks na startu Superlige Srbije.

Crno-beli su pregazili rivala iz Sremske Mitrovice 102:69 iako su tokom većeg dela meča imati tek oko 30% šuta iz igre.

Istakao se povratnik u Humsku Vasilije Pušica, tokom meča je tim nosio Rade Zagorac, a u završnici se razigrao mladi Uroš Trifunović.

"Desilo se da je prva utakmica sa Megom. Bilo bi bolje da smo igrali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na kraju. Ali, tako se desilo. Mislim da smo igrali dovoljno dobru odbranu, nismo bili u ritmu u napadu, ali nisu ni oni. Rotirali smo celu ekipu, imali smo malo pada koncentracije, ali obavili smo posao. Bili smo dovoljno profesionalni, kao igrači i kao ekipa", istakao je Trinkijeri.

Trener Mege Dejan Milojević istakao je da je u Pioniru pobedila kvalitetnija ekipa.



"Partizan je kvalitetniji, to je i pokazao. Loše smo šutirali, ne možete da se suprotstavite boljoj ekipi sa tako lošom realizacijom. Rezultat je malo i nerealan, nije trebalo ovako da se završi. Ali, zasluženo je pobedila kvalitetnija ekipa. Bićemo pojačani u skorije vreme, verovatno ćemo tada i bolje da izgledamo. I dalje verujem da ćemo izboriti plej-of, da ćemo se do tada uigrati i biti konkurentniji najboljim srpskim klubovima"
, izjavio je Milojević.

Partizan u drugom kolu Grupe B Superlige gostuje Tamišu u Pančevu u četvrtak, dok Mega istog dana čeka Novi Pazar.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.