Trinkijeri: Ne treniramo kako treba

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Ne treniramo kako treba

Crno-beli nastavljaju mini seriju gostovanja u okviru ABA j.t.d. lige i 7Days Evrokupa. Nakon poraza u Kopru od Primorske, ekspedicija Partizana NIS danas putuje za Viljnus, gde će se u utorak, od 18 časova, Parni valjak sastati sa domaćom ekipom Ritasa u okviru 3. kola 7Days Evrokupa. U prva dva kola kontinentalnog takmičenja, crno-beli su zabeležili isto toliko pobeda, dok je Ritas savladao Lokomotivu Kubanj na domaćem parketu, a izgubio u gostima protiv Limoža.
Kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u kladionici MaxBet na igru 2-2 na meču Litvanija – Srbija je 1.70. Utakmica se igra u ponedeljak od 20.45 u Vilnjusu.
Pred polazak na put, trener Partizana NIS Andrea Trinkijeri je izjavio:
Ako razmišljamo o umoru, bićemo umorni. Nema umora, samo je naporno jer ne uspevamo trenirati kako treba. Fizički je dosta težak period, ali tako je i idemo. Teška utakmica je pred nama, Ritas igra snažno kući, razvalili su Lokomotivu, postavili ’svetski rekord’ od 40-41 poen za jednu četvrtinu, mlada su ekipa, puna energije i trebaće nam mudrosti, strpljenja i pameti – istakao je Trinkijeri.
Centar crno-belih Artjom Parahovski je u Partizan NIS stigao upravo iz Ritasa. O duelu sa svojim nekadašnjim timom, Parahovski kaže:
Ritas je moj bivši tim, zadržali su glavne domaće igrače od prošle sezone, imaće podršku od možda 10.000 ljudi, igraju dobro na domaćem terenu i sigurno je da je pred nama težak meč. Kao neko ko je igrao sa mnogim prvotimcima Ritasa, pokušaću da dam neki savet mojim saigračima kako bi im barem malo olakšao posao u strašnjem meču – poručio je Parahovski.

The post Trinkijeri: Ne treniramo kako treba appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu,   Litvanija

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Čik ubedi Šarasa da si u pravu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019

Zanimljiv snimak stiže nam iz Litvanije. Nekada jedan od najboljih košarkaša Evrope Šarunas Jasikevičijus sjajno vodi Žalgiris već nekoliko godina. Autoritativno, pedagoški, nema ko njega mesta improvizacije, ume da bude veoma strog.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana u Viljnusu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.