Trinkijeri: Ne smemo dozvoliti da nas opet isprebijaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jan.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Ne smemo dozvoliti da nas opet "isprebijaju"

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je danas da ekipa u duelu 14. kola ABA lige protiv Mornara ne sme dozvoliti da ih crnogorski šampion ponovo "isprebija".

"Čeka nas duel sa ekipom koja nas je već jednom dobila i 'isprebijala' ove sezone. Da nam se to ne bi desilo ponovo, moramo odigrati sa daleko većom koncentracijom u odbrani i u napadu i shvatiti na koji način oni igraju", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Prvotimac crno-belih Rade Zagorac >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << istakao je da, ukoliko uđu u dobar šuterski ritam, igrači Mornara mogu da budu veoma nezgodni i svakoj ekipi naprave probleme.

"Naša želja je da im to onemogućimo i da utakmicu odigramo na način koji nama više odgovara. Ova utakmica, kao i svaka naredna u ABA ligi, za nas je veoma važna i moramo da budemo na svom maksimumu tokom čitavog njenog toka", izjavio je Zagorac.

Lendejl: U Partizanu je ludo, navijači "potežu pištolje"

Australijaksi košarkaš Džok Lendejl izjavio je da uživa igrajući za Partizan, ali da ume da bude veoma zastrašujuće jer je atmosfera u Beogradu vatrena.

"Igrati za Partizan je "ludo", ovo je svakako jedno od najboljih iskustava koje sam imao. Ipak, ponekad ume da bude zastrašujuće. Recimo, kada smo izgubili u derbiju od najvećeg rivala Crvene zvezde navijači su se potukli na parkingu ispred hale. Ne preterujem, 95 odsto sam siguran da je jedan od momaka umalo potegao pištolj na mene. Srećom bilo je mnogo policije", izjavio je Lendejl za magazin "Pick and roll".

On je dodao da, uprkos svemu ništa ne bi menjao.

"Navijači ovde žive i umiru za košarku. Publika mi daje ogromnu energiju, bilo da igramo kod kuće ili u gostima. Isto je u gradu gde dobijam mnogo ljubavi od navijača", poručio je Australijanac, koji ne krije da mu je velika želja da se uskoro oproba u NBA ligi.

Utakmica između Partizana i Mornara igra se sutra od 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.