Trinkijeri: Lako je navijati protiv Virtusa, danas je trebalo upaliti motore...

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2020, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: ''Lako je navijati protiv Virtusa, danas je trebalo upaliti motore...''

Prvi Trinkijerijevi utisci.

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je njegova ekipa večeras ostvarila važnu pobedu protiv Cedevita Olimpije u ABA ligi, kojom je preuzela prvo mesto na tabeli.

"Bila je fantastična utakmica i fantastično teška. Čestitam Cedevita Olimpiji na pravoj utakmici, kao da je plej-of. Čestitam mojim igračima jer ove utakmice mogu lako da se izgube.





>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<


Zašto nismo dobili utakmicu malo lakše, jer nismo zagrađivali i svaki put skok u napadu – 'trojka', 14 'trojki'. U poslednjih pet minuta nismo bili efikasni u odbrani kako znamo, ali u teškim trenucima smo našli način", rekao je Trinkijeri, preneo je sajt Partizana.

Košarkaši Partizana pobedili su Cedevita Olimpiju sa 96:95 "trojkom" Ognjena Jaramaza 0,8 sekundi pre kraja utakmice. To je bio 10. uzastopni trijumf crno-belih na domaćem terenu.

"To nije bila naša utakmica, nije bila utakmica koju smo želeli da igramo, ali ono što smo potrošili sa Virtusom na kraju je izašlo. Bilo je mnogo teže, publika je bila fantastična. Lako je navijati protiv Virtusa, danas je trebalo neko da upali motor igračima. Važna pobeda", naveo je Trinkijeri.

Partizan je prvi na tabeli sa 12 pobeda i tri poraza, a druga je Budućnost sa pobedom manje. Cedevita Olimpija je treća na tabeli skorom od 10 pobeda i pet poraza.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MEGA DOČEKUJE ZVEZDU Milojević: Protiv njih ne možemo da se vadimo, moramo da se borimo od početka do kraja

Izvor: Kurir, 12.Jan.2020

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je da očekuje borbenu igru svoje ekipe u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde u ABA ligi. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.