Trinkijeri: Jednog dana reći ću deci da sam bio trener Partizana i Žalgirisa

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 00:14

Trinkijeri: Jednog dana reći ću deci da sam bio trener Partizana i Žalgirisa

Italija zamenio na klupi litvanskog kluba Kazisa Maksvitisa.

Novi trener košarkaša Žalgirisa Andrea Trinkijeri izjavio je na prvoj konferenciji za medije od dolaska u litvanski klub da želi da svojoj deci jednog dana kaže da je bio trener Partizana i litvanskog kluba.

Italijan je prošle nedelje postavljen za novog trenera kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Kaunasa umesto Kazisa Maksvitisa koji je smenjen zbog loših rezultata.

 - Verujem da je Kazis dao mnogo ovoj organizaciji. Verujem da je uneo vrednosti u ovaj tim i to mogu da osetim i izvan i tokom treninga. Uveren sam da će imati sjajan period sa nacionalnim timom. Želim mu sve najbolje - istakao je Trinkijeri. - Ovde sam sa jednim ciljem - da pomognem ovom timu da igra bolje. Veoma sam motivisan jer sam trener tima u zemlji gde je košarka religija. Jednog dana želim da kažem svojoj deci da sam bio trener Partizana i Žalgirisa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.