Trinkijeri: Da su imali 15 poena prednosti...

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: "Da su imali 15 poena prednosti..."

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da veruje da je njegova ekipa danas zaslužila pobedu protiv Limoža.

"Čestitam svojim igračima koji su uspeli da nadju način da igraju tešku utakmicu. Znamo da je Limož težak protivnik kod kuće, trče, imaju mnogo šutera zajedno na terenu. Verujem da smo zaslužili pobedu", rekao je Trinkijeri na konferenciji za novinare posle utakmice u Francuskoj.

Partizan je pobedio Limož sa 82:60 i ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svih pet trijumfa u Grupi B Evrokupa.

"Počeli smo veoma loše, sporo, a oni su bili veoma agresivni. Potom, posed po posed smo se vratili. Uspeli smo da nadoknadimo zaostatak iz prve četvrtine, što je ključni momenat, jer da su imali 15 poena prednosti ne bismo imali šanse da se vratimo. Dobro smo skakali, u napadu i odbrani, što nam je dalo mnogo samopouzdanja", kazao je Trinkijeri.

Partizan će u narednom kolu Evrokupa 5. novembra u Beogradu igrati protiv Venecije.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Padaju komplimenti, najveći je dobio centar! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2019

Posle pobede Partizana komplimenti na sve strane...Ekipa Partizana je savladala danas Limož ubedljivo, bilo je čak 22 poena razlike nakon čega je praktično obezbeđen plasman u drugi krug takmičenja...Crno-beli su danas briljirali od druge četvrtine, u drugoj i trećoj deonici su domaći postigli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.