Tri zlata, srebro i bronza srpskim strelcima u Belom Manastiru

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Nov.2013, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri zlata, srebro i bronza srpskim strelcima u Belom Manastiru

BELI MANASTIR – Srpski strelci osvojili su tri zlatne i po jednu srebrnu i bronzanu medalju drugog dana turnira „Sveti Martin“ u Belom Manastiru u Hrvatskoj!


Vazdušnom puškom kao i lane pobedila je Andrea Arsović iz Partizana, titulu je odbranila pištoljem i Zorana Arunović (Crvena zvezda), dok je Damir Mikec (Policajac), koji je prošle godine bio pištoljem drugi iza Zlatića, sada osvojio prvo mesto.
Ivana Maksimović („Akademija Maksimović“) je vazdušnom puškom zauzela drugo mesto, a Igor Čotra (Partizan), lane najbolji junior na ovom turniru, ove godine je  došao...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Tri titule strelcima Mladosti u Ligi Vojvodine

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Nov.2013, 18:02

INĐIJA - Kadeti i kadetkinje Mladosti iz Inđije osvojili su tri titule u trećem kolu Lige Vojvodine serijskom vazdušnom puškom čiji su bili domaćini.. . .Obe zlatne medalje za kadetkinje pripale su Mladosti. Anastasija Mudrinić je osvojila prvo mesto sa najboljim rezultatom turnira od 182 kruga...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.