Tri gola za tri boda Partizanu protiv Inđije

Izvor: B92, 10.Nov.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri gola za tri boda Partizanu protiv Inđije

Fudbaleri Partizana su savladali Inđiju sa 3:0 u utakmici odigranoj u okviru 16. kola Linglong Superlige Srbije.

Meč je odigran na stadionu u Humskoj, a počeo je minutom ćutanja pošto je objavljeno da je preminuo mali Isaija Pantić, veliki navijač "crno-belih" koji se dve i po godine borio sa teškom bolešću.

Već u petom minutu je morao da zadrhti golman gostujuće ekipe Miloje Preković, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Aleksandar Šćekić uspeo da ga savlada, ali je njegov udarac završio na prečki.

Ofanziva domaćih je urodila plodom u 18. minutu, kada se u strelce upisao Zoran Tošić, pošto su prethodno Takuma Asano i Umar Sadik uspeli da "iščačkaju" loptu iz nogu protivnika u kaznenom prostoru.

Prilično neatraktivno poluvreme je obeležio i petominutni prekid utakmice, odlukom arbitara, a sve zbog pogrdnog skandiranja navijača Partizana upućenog predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Slaviši Kokezi.

Ono što nije uspeo da uradi u prvom, Šćekić je uspeo u drugom poluvremenu.

U 51. minutu je Strahinja Pavlović centaršut iz kornera, kao i u nekoliko navrata ranije, glavom skrenuo ka stativi, a tu se, umesto ranije Sadika, tada našao reprezentativac Crne Gore i klizećim startom poslao loptu u mrežu Prekovića.

Već u sledećoj akciji Partizan je stigao do šanse da poveća prednost, Asano se našao u prodoru ka golu protivnika, u toj nameri ga je sprečio Nikola Dimitrijević.

Arbitar Milan Ilić se našao u neposrednoj blizini, pokazao je na belu tačku, a japanski reprezentativac je iskoristio priliku da postigne prvi gol u Linglong Superligi Srbije.

Mrlju na utakmicu je ostavila i teška povreda Šćekića nekoliko minuta kasnije.

Vredi istaći i da je trener Partizana Savo Milošević odmarao nekolicinu standardnih prvotimaca, kao i da je uprkos tome njegov tim uspeo da dođe do rutinske pobede i tri gola za nova tri boda.

Tok meča ste mogli da pratite uživo u našem LIVE BLOGU:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GROBARI, GDE STE? Stadion Partizana na meču sa Inđijom SKORO PA POTPUNO PRAZAN! (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 10.Nov.2019

Fudbaleri Partizana i Inđije igraju meč 16. kola Ling Long Superlige Srbije. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.