Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković podneo ostavku

Izvor: Beta, 10.Mar.2019, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković podneo ostavku

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković podneo je danas ostavku, posle poraza od Voždovca, u 26. kolu Super lige Srbije, preneli su večeras pojedini beogradski mediji.Partizan je poslednje tri utakmice bez pobede. Danas je izgubio od Voždovca sa 0:1, a istim rezultatom u sredu od Radničkog iz Niša, dok je prošle subote odigrao 1:1 sa Crvenom zvezdom.Portal Mondo preneo je da je Mirković igračima u svlačionici posle poraza od Voždovca saopštio da nije više njihov trener, a da su njegovu odluku čelnici kluba saznali kasnije.Mirković je početkom avgusta preuzeo Partizan, a do ove nedelje nije imao nijedan poraz u Super ligi.Posle 26 kola Partizan je treći na tabeli sa 51 bodom. Zvezda je prva sa 72, a Radnički je drugi sa 65 bodova.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirković podnio ostavku?

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Mar.2019

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković podnio je ostavku poslije večerašnjeg poraza od Voždovca, a Uprava kluba trenutno ga ubjeđuje da se predomisli, prenose mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

GROBARI ZAGRMELI NA DRUŠTEVNIM MREŽAMA: Može da dođe i Murinjo, Partizan nema tim! UPRAVA JE NESPOSOBNA! (FOTO)

Izvor: Kurir, 11.Mar.2019, 09:44

Trener fudbalera Partizana Zoran Bata Mirković podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba posle debakla od ekipe Voždovca u 26. kolu Super lige Srbije. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.