Trener Vojvodine: Imamo privilegiju da igramo protiv Partizana i velikog Obradovića

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 20:59

Trener Vojvodine: Imamo privilegiju da igramo protiv Partizana i velikog Obradovića

Trener košarkaša Vojvodine Miloš Isakov Kovačević čestitao je svojoj ekipi na plasmanu u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

Vojvodina je u trećem četrvrtfinalu pobedila Megu 100:92.

"Čestitke mojim momcima na jednoj odličnoj utakmici. Takođe i mom stručnom štabu na pripremi meča. Ekipa Mege je sjajna ekipa, čestitam im na svemu što su uradili i želim im da ispune ciljeve u ABA ligi. Svaki igrač je dao svoj maksimum. Imamo privilegiju da u polufinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igramo protiv velikog trenera kao što je Željko Obradović i Partizan", rekao je Isakov Kovačević na konferenciji za medije.

Pričao je i igri svog tima, koji je kontrolisao meč od početka do samog kraja.

"Pričamo o defanzivnom modelu igre koji gajimo. Cilj nam je da ovakvu ekipu izbacimo iz ritma. Mi smo inicirali stvari na terenu, nisam zadovoljan što smo se i u napadu branili, a radićemo još na tome. Uspeli smo defanzivno da dobro pripremimo utakmicu", rekao je on.



"Mislim da je svako od nas sanjao ovo što se desilo nama. Pogotovo iz trenerske perspektive. Poštovanje prema našim prijateljima iz Gajdobre, ali očekivano je da Partizan pobedi kao favorit. KLS je ove godine pokazao da je jači nego ikada. Zahtevno takmičenje sa velikim brojem dobrih utakmica i duplih kola"
, rekao je trener Vojvodine.

Košarkaš Marko Ljubičić bio je ponosan na svoj tim.

"Mislim da će trener više reci o utakmici. Ja kao kapiten i najstariji igrač ponosan sam na tim, na celokupnu godinu, ne samo utakmicu. Mislim da smo Vojvodinu vratili na košarkašku mapu, što smo i želeli. Znači nam pobeda, veliko poštovanje prema Megi. Nekoliko poslednjih kupova igramo protiv njih. Tim koji je promenio dosta igrača, ali ne sistem i trenera. Prilagodili smo se, pokazali dozu agresivnosti i neiskusna ekipa Mege nije mogla na to da odgovori na adekvatan način", rekao je Ljubičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.