Trener TSC-a očekuje tešku utakmicu protiv Radničkog na Čairu

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 00:05

Trener TSC-a očekuje tešku utakmicu protiv Radničkog na Čairu

Trener TSC-a Žarko Lazetić rekao je da njegova ekipa ohrabrena igrom i bodom protiv Partizana spremno dočekuje tešku utakmicu protiv Radničkog iz Niša.

Reč je o susretu drugog kola Superlige Srbije.

"Protivnika poštujemo i znamo kakav individualni kvalitet imaju njihovi igrači. Ne sumnjamo da nas čeka zahtevna utakmica, ali verujem da smo spremni i da ćemo na krilima prošlog kola imati dobar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zamah za sutrašnji meč", rekao je Lazetić.

Fudbaleri TSC-a igraju u četvrtak od 18.55 protiv Radničkog u Nišu, prvu utakmicu drugog kola Super lige Srbije.

U prvom kolu TSC je na svom terenu odigrao nerešeno 3:3 protiv Partizana, a Radnički je izgubio u Beogradu od Čukaričkog sa 0:2.

"Dobro smo proučili njihove utakmice i vidimo ideju i promenu sistema. To je sada neki drugačiji, agresivniji Radnički. Iako su izgubili protiv Čukaričkog, videlo se da su ravnopravni. Nije lako igrati na Brdu, a imali su prilike i prečke i stative i promašen penal i dosta izglednih situacija. Naš bivši golman Filipović je bio na nivou i uspelo mu je da održi Čukarički", rekao je Lazetić.

On je dodao da je ekipi trebalo vremena da sabere utiske iz utakmice protiv Partizana, pošto se od tada mnogo pričalo o suđenju. TSC je golom u nadoknadi vremena osvojio bod.

Lazetić je rekao da je taj duel bio sjajan i da će, uz utakmicu protiv Radničkog, biti dobra priprema za duele protiv Brage u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Brzo je došla druga utakmica i ulazimo u ritam. Zadovoljan sam kako smo izgledali, iako ima mnogo prostora za napredak jer je odigrano tek prvo kolo. S obzirom na protivnika, tok utakmice i to kako smo došli do boda moramo biti zadovoljni. Raspored nam nije lagan i spremamo se za predstojeće tradicionalno teško gostovanje u Nišu", dodao je Lazetić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.