Trener Studentskog centra otkrio ključ pobede nad Partizanom

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 21:20

Trener Studentskog centra otkrio ključ pobede nad Partizanom

Trener Studentskog centra Andrej Žakelj napravio je veliki podvig sa svojim timom pobedivši Partizan u Beogradu (83:84) u prvom meču plej-ofa ABA lige.

Njegov tim je vodio veći deo meča, a potom istu tu prednost ispustio, samo da bi na kraju slavio u uzbudljivoj završnici nakon preokreta.

"Još je sve jako sveže. Ja moram da čestitam momcima. Mi smo poslednju utakmicu igrali pre mesec dana što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se tiče ABA lige. Tako da nije bilo lako da održimo fokus i trening. Kao što spominjem skoro svaku utakmicu, ovi momci imaju karakter i to ih spašava. Nedostatak kvaliteta, stave u borbu. Radimo puno i mnogo. Vidi se napredak ove dve godine. Već je bio plasman u plej-of velika nagrada za naš klub i pogotovo igrače, a ovo još veće. Protiv povakve ekipe kakav je Partizan. Ovom prilikom im čestitam za sezonu u Evroligi, neverovatno", rekao je Žakelj.

Potom je otkrio šta je odlučilo pitanje pobednika.

"Mojim momcima čestitam. To se vidi u skoku. Mislim d je to glavna stvar na ovoj utkamici koja je išla nama u korist. Danas malo slavimo, a sutra opet u dvoranu. čeka nas druga utakmica, nema opuštanja. Ova utakmica je odlična za navijače, za ljude koji su bili u publici. Ovo je bila prva utkamica, idemo po drugu", zaključio je Žakelj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.