Trener Seltika na utakmici Partizana, ko je razlog?

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2019, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Seltika na utakmici Partizana, ko je razlog?

Nil Lenon je bio na utakmici Konas Kija i Partizana.

Trener Seltika Nil Lenon je prisustvovao utakmici Konahs Ki-Partizan koju su crno-beli rešili u svoju korist rezultatom 0:1 (0:0).

Zašto?

Seltik igra kvalifikacije za Ligu šampiona i čak u slučaju ispadanja nije mu Partizan potencijalni protivnik u kvalifikacijama za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligu Evrope, pa je jasna pretpostavka da je došao da gleda igrača koji bi mogao da mu bude zanimljiv.

Teško da je to neko od fudbalera Konas Kija, nema tamo igrača koji ima kvalitet za Seltik, pa je jasno da se radi o nekom od fudbalera Partizana.

Moguće da je to bio Nemanja Miletić koji se povezivao baš sa ostrvskim timovima...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Seltika gledao Strahinju Pavlovića protiv Konahsa

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2019, 09:07

Trener Seltika, Nil Lenon, bio je na tribinama na meču između velškog Konahs Kija i srpskog predstavnika Partizana. Fotografije iz Rila to i potvrđuju, a škotski San i ostali ostrvski mediji ističu da je bio na utakmici kako bi se lično uverio u kvalitete Strahinje Pavlovića, talentovanog štopera...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.