Trener Rudara: Znamo šta je Partizan!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jul.2018, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Rudara: Znamo šta je Partizan!

Trener Rudara iz Pljevalja Vukoš Bogavac ocenio je da je kvalitet na strani Partizana, ali da se nada da će njegova ekipa u predstojećoj utakmici revanša za LE odigrati bolje nego prošle nedelje u Nikšiću.

- Došli smo ovde da se beogradskoj publici predstavimo u najboljem izdanju. Mladi igrači su željni dokazivanja i dobrih utakmica, a u četvrtak im je velika prilika za to. Znamo šta je Partizan i znam kakav >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je njihov stadion „hram fudbala”. Nadam se da ćemo odigrati bolje nego u prvoj utakmici u Nikšiću, iako je kvalitet na strani Partizana - rekao je Bogavac novinarima u Beogradu.

Rudar će u četvrtak u Beogradu gostovati Partizanu u revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Crno-beli su prošle nedelje u Nikšiću slavili sa 3:0.

Bogavac je ocenio da je njegova ekipa u prvom meču primila golove iz sopstvenih grešaka, kao i da je rezultat na toj utakmici „po prikazanoj igri na terenu bio previsok”.

- Partizan nas jeste iznenadio postavom na toj utakmici, ali mi bismo trebali da budemo koncentrisani na nas. Partizan ima ogroman kvalitet i nije bitno ko je na terenu. Mi smo golove primili posle sopstvenih grešaka... Bili smo bolji u prvih 45 minuta, ali onda na žalost u samom finišu smo napravili penal, a ekipa kao što je Partizan je to u drugom poluvremenu iskoristila - rekao je Bogavac.

On je dodao da će pokušati da prenese mlađim igračima kakva ih atmosfera očekuje na stadionu Humskoj.

Kapiten Rudara Radomir Đalović rekao je da je sutrašnji meč protiv Partizana „dobra prilika za nas da odigramo još bolju utakmicu”.

- Imamo priliku da se pokažemo u još boljem svetlu. Ovo je idealna prilika za mlade igrače da se dokažu pred beogradskom publikom, ali i da zadovolji naše navijače u Pljevljima - rekao je Đalović.

Revanš utakmica Partizana i Rudara prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa igraće se u četvrtak od 20,30 časova na stadionu u Humskoj.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.