Trener Radničkog optimista uoči utakmice sa Javorom

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2020, 18:10

Trener Radničkog optimista uoči utakmice sa Javorom

Ima razloga za optimizam...

Trener fudbalera Radničkog Milan Đuričić rekao je danas da je optimista uoči utakmice sa Javorom u Super ligi Srbije i da će njegova ekipa učiniti sve da pobedi.

"Nama je ova utakmica jako važna, upravo zbog toga što dolazi posle trijumfa

protiv Partizana i učinićemo sve da pobedimo. Neće biti lako, ali optimista sam. Atmosfera u ekipi je izuzetno dobra, kvalitetno smo radili tokom sedmice i spremni smo za izazov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji nas čeka u Ivanjici"
, rekao je Đuričić, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Radničkog igraju u nedelju od 15 časova u Ivanjici protiv Javora, utakmicu 13. kola Super lige Srbije.





"Igramo protiv Javora koji u poslednje vreme beleži i dobre igre i dobre rezultate. Vodi ih mlad i perspektivan trener i veoma su specifična ekipa. To je po konstituciji najkrupniji tim u ligi, a ja bih rekao da je to jedna tradicionalna selekcija ivanjičkog fudbala", naveo je Đuričić.

Utakmicu će zbog povrede propustiti Dušan Pantelić, kao i Nenad Gavrić, koji je zaražen korona virusom. Za mesto u timu konkurisaće Nemanja Kojić, koji se oporavio od povrede.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.