Trener Partizana otkrio zašto se Đurđević ljuti na ceo svet, ali i šta ceni kod Đilasa!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2017, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Partizana otkrio zašto se Đurđević ''ljuti na ceo svet'', ali i šta ceni kod Đilasa!

Partizan je danas bio veoma ubedljiv u duelu sa Koprom, pa trener Nikolić ima razloga za zadovoljstvo.

Podsetimo, Partizan je sjajnom igrom u prvom poluvremenu deklasirao Kopar sa 4:0, sva četiri pogotka postignuta su u prvom poluvremenu, a het-trik je upisao Uroš Đurđević.

Naravno, posle meča, trener Marko Nikolić se posebno osvrnuo na odličan učinak svog napadača. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

''Važnije od pobede je što dobro treniramo. Čini mi se da smo danas igrali doata kvalitetno, kontrolisali smo igru. Naravno, ovo je tek početak, umor će stići igrače, ali zadovoljan sam i tu nema mnogo priče. Ima uvek prostora i za pomak u igri.

Đurđević je jedan specifičan napadač, ja ga poznajem iz mlađih kategorija, kad ne postigne gol, ljut je i na sebe i na ceo svet. I ta njegova glad za golovima je jedan veliki kvalitet.

I inače, napadači koji nisu gladni golova, i ne postižu golove. Znam da je sada miran narednih pet dana, da će nasmejan ići na trening'',
izjavio je Nikolić.

Novinare je zanimao i njegov komentar u vezi sa novim napadačem Tavambom, ali i najboljim strelcem iz jesenjeg dela sezone, Brazilcem Leonardom.

''Leo je takođe specifičan igrač, sa svojim kvalitetima, a za Tavambu ima vremena, vidimo da zna da igra, dobar je na lopti i verujem da će da pravi razliku. Ali, nisam sklon da bilo koga posle deset dana kujemo u Zvezde. Strpljivo sa njim, pa ćemo videti'', istakao je Nikolić.

Ono što je juče mnoge iznenadilo, jeste priključivanje 33-godišnjeg napadača Vladimira Đilasa ekipi Partizana na pripremama u Sloveniji. Nikolić je prokomentarisao i njegove kvalitete.

''Imali smo problema sa napadačima, on je već nekoliko meseci tu u Partizanu i pozvali smo ga da radi sa nama da vidimo da li može da bude od koristi timu u nastavku sezone, jer ima neke svoje specifičnosti, kao što je jako dobra igra glavom u šesnaestercu.

To ne znači da će ostati, ali ne znači ni da neće, on je kvalitetan momak i kvalitetna ličnost''
, poručio je Nikolić.

Raduje ga i odlična igra Nemanje Miletića, koji je nedavno dobio ozbiljnu konkurenciju za mesto u timu, posle angažovanja Libijca Mohameda el Monira.

''To je Partizan. Da je sreća da na svim pozicijama imamo po dva-tri kvalitetna igrača, da ih rotiramo, da se takmiče između sebe, a ne samo da imamo igrače koji popunjavaju broj'', zaključio je Nikolić.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Marko Nikolić šmekerskim gestom oduševio igrače Partizana posle pobede

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jan.2017, 12:29

Fudbaleri Partizana pobedili su Kopar sa 4:0, a trener Marko Nikolić je rešio da časti ekipu večerom u restoranu Veduta Bernandin...Vlasnik restorana je dugogodišnji prijatelj Marka Nikolića Branko, igrači su se oduševili gestom, a Božinov, Everton i Leonardo su se najviše družili sa Evertonom,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.