Trener Partizana: Ništa još nije gotovo, imamo paklen raspored

Izvor: 24sata, 18.Okt.2014, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Partizana: Ništa još nije gotovo, imamo paklen raspored

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da ne bi voleo da se večerašnja pobeda nad Crvenom zvezdom protumači u javnosti kao da je prvenstvo završeno.

"Ništa još nije gotovo, ne bih voleo da neko ovo protumači na način kao da je rešeno prvenstvo. Imamo paklen raspored ispred sebe. Dobar derbi je bio, dinamičan, uzbudljiv i pun ritma, bez previše praznih minuta", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare posle utakmice.

>> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Partizan je kao domaćin u devetom kolu Super lige pobedio Crvenu zvezdu sa 1:0 i sada ima četiri boda više od "večitog" rivala i utakmicu manje. Jedini gol postigao je Nikola Drinčić u 77. minutu iz slobodnog udarca.

Pročitajte još

Drinčić dao gol iz slobodnjaka, Partizan pobedio Zvezdu sa 1:0!

Nenad Lalatović: Najbitnije je da dignemo glavu

"Ovo je bilo veče za uživanje. Najveće čestitke idu igračima Partizana, pobedili su najvećeg rivala i ovo je najslađa pobeda za svakog ko voli Partizan", kazao je Nikolić.

Pročitajte još

Drinčić dao gol iz slobodnjaka, Partizan pobedio Zvezdu sa 1:0!

Nenad Lalatović: Najbitnije je da dignemo glavu

On je dodao da ne žali previše za propuštenim šansama, ali da je njegova ekipa trebalo mnogo ranije da postigne pogodak.

"Ne žalim sada kada je utakmica dobijena, kada su tri boda tu. Vreme je za radost. Ali, mislim da smo pre gola imali nekoliko velikih šansi i trebalo je ranije da lopta završi u mreži Zvezde", naveo je trener crno-belih.

Nikolić je kazao da je nezadovoljan igrom u prvom poluvremenu.

"U prvom poluvremenu nismo radili neke osnovne stvari, uneli smo sebe u nervozu. Zvezda je bila opasna iz kontranapada. To nije bio Partizan. U drugom delu smo dodali gas i bili dosta bolji rival", kazao je Nikolić.

Trener Partizana je posebno pohvalio strelaca jedinog gola Nikolu Drinčića.

"Drinčić je postao majstor za ove utakmice. Posebno mi je drago zbog njega, videlo se u kakvim je bolovima završio utakmicu", kazao je Nikolić.

Partizan će u četvrtak dočekati Bešiktaš u Ligi Evropa, dok će za vikend gostovati Jagodini u srpskom prvenstvu.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

NIKOLIĆ: Ovo je najslađa pobeda za svakog ko voli Partizan

Izvor: Kurir, 18.Okt.2014

Ovo je bilo veče za uživanje. Najveće čestitke idu igračima Partizana, pobedili su najvećeg rivala i ovo je najslađa pobeda za svakog ko voli Partizan, rekao je trener Partizana Marko Nikolić..BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da ne bi voleo da se pobeda nad Crvenom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.