Trener Malatije: Očekujte nešto sasvim drugačije

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Malatije: Očekujte nešto sasvim drugačije

Iako je njegova ekipa u prvom meču izgubila 3:0, trener Malatije Sergen Jalćin je optimista pred revanš. Malatija i Partizan sastaju se u četvrtak od 19 časova u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
U četvrtak od 19 igraju Mlada Boleslav – FCSB, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 4.
Ono što je sigurno je da svi koji će gledati utakmicu mogu da očekuje nešto sasvim drugačije od prvog meča. Biće to drugačiji ambijent, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << drugačiji pristup oba tima i verujem potpuno drugačiji rezultat. U timu Partizana su mi se najviše svideli Sadik i Suma i nadam se da ćemo im agresivnijom i bržom igrom ostaviti mnogo manje prostora da se razmahnu – rekao je Jalćin, a prenose Novosti.
Pobednik ovog duela ide na boljeg iz dvomeča Moldea i Arisa. U prvom meču Molde je u Norveškoj pobedio 3:0.

The post Trener Malatije: Očekujte nešto sasvim drugačije appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan i Malatija, druga epizoda

Izvor: B92, 15.Avg.2019, 09:32

Fudbaleri Partizana gostuju Malatiji u revanšu kvalifikacija za Ligu Evrope i susret je zakazan za 19 časova...Izabranici Save Miloševića su u Beogradu imali veoma dobar meč u kom su pobedili sa 3:1, a stekao se utisak da je rezultat mogao biti i viši, pošto su crno-beli propustili neke kvalitetne...

Nastavak na B92...

Raduljica: Gledmao samo sebe i radimo posao!

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019

Reprezentacija Srbije nagovestila je već na početku pripremnog perioda velike domete na Mundobasketu u Kini. Jokić, Bogdanović i Bjelica su lideri i glavni kreatori, Jović i Micić odlično menjaju Teodosića, Simonović, Milosavljević i Gudurić “kidaju” odbranu…. Od 19:30 igraju TNS –...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.