Trener Hercegovca: Velika čast i privilegija

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 23:22

Trener Hercegovca: Velika čast i privilegija

Trener Hercegovca Aleksandar Komnenić bio je ponosan na svoj tim, koji je izgubio u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća od Partizana.

Tim iz Gajdobre izgubio je 92:67 u Nišu u poslednjem četvrtfinalnom okršaju u Nišu.

“Velika nam je čast i privilegija da se nalazimo na završnici Kupa Radivoja Koraća. Priželjkivali smo da možemo bar u prvoj četvrtini da budemo u egalu sa Partizanom. Ponosan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam na svoje momke kako smo se borili i izgledali većim delom utakmice. Suvišno je trošiti reči o jednoj od najboljih evropskih ekipa", rekao je Komnenić.



“Želim da se zahvalim našim navijačima koji su u ovolikoj broju došli u Niš. Mislim da smo opravdali njihova očekivanja. Nadamo se da će biti uz nas i u nastavku takmičenja u drugoj ligi). Iskreno, veoma je teško taktički pripremati ekipu za ovakvu utakmicu. Igramo B ligu i na isti način smo pokušali da spremimo meč. Pričamo o igračima koji imaju minimalne mane, posebno ste videli kolika je razlika u fizičkom aspektu”,
rekao je Komnenić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.