Trener Grafičara: Protiv Partizana da se predstavimo kao ozbiljna Zvezdina filijala

Izvor: B92, 06.Dec.2023, 12:58

Trener Grafičara: Protiv Partizana da se predstavimo kao ozbiljna Zvezdina filijala

Trener Grafičara Marko Neđić rekao je da će u narednoj utakmici osmine finala Kupa protiv Partizana želeti da se predstavi kao ozbiljna filijala Crvene zvezde.

Fudbaleri Grafičara igraju u četvrtak od 16 časova u Humskoj protiv Partizana, utakmicu osmine finala Kupa Srbije.

"Cilj je da se nadigravamo, prikažemo u najboljem svetlu, ali i predstavimo Grafičar kao Zvezdinu filijalu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na ozbiljnom nivou. Utakmica sa Partizanom mladim igračima treba da bude prilika da pokažu kvalitet i odigraju bez pritiska, iako je jasno da kada igrate za veliki klub morate da imate to u sebi. Verujem u njih i siguran sam da će pružiti maksimum", rekao je Neđić, navodi se na sajtu Zvezde.

"Mladi igrači će imati priliku da steknu ogromno iskustvo. Imamo dosta fudbalera koji su na početku seniorskih karijera. Na utakmici protiv Spartaka su osetili kako izgleda igrati protiv superligaša i napravili iskorak. Želja svih nas je da i u četvrtak ostvarimo dobar rezultat i odemo korak dalje, ali naravno da postoji i faktor protivnika, iza koga je sjajna polusezona. Često su stizali do trijumfa u završnici mečeva, radi se o ekipi koja igra svih 90 minuta. Moramo biti obazrivi, poštujemo protivnika, ali isto tako znamo šta želimo i koliko naporno radimo", naveo je Neđić. ;

Grafičar je razvojni tim Zvezde, pa u predstojećoj utakmici Neđić neće moći da računa na igrače koji su na dvojnoj registraciji i igraju za Crvenu zvezdu.

"Ostaje mali žal što neće imati priliku da nastupe na predstojećem meču i iskuse ovakvu utakmicu. Svi ostali igrači su na raspolaganju, vredno su radili, slušali sugestije. Bićemo maksimalno spremni za važan duel koji nas očekuje. Najbitnije je da održimo koncentraciju tokom svih 90 minuta i poštujemo dogovore", rekao je Neđić. Levi bek Grafičara Viktor Radojević, koji je prošao čitavu Zvezdinu školu, rekao je da ne postoji nikakav strah, već želja za nadigravanjem. "Očekuje nas težak meč protiv Partizana, sigurno jedan od najvažnijih u našoj dosadašnjoj karijeri. Želimo da pokažemo napadački fudbal koji negujemo, kao i kakvu budućnost ima Zvezda u Grafičaru. Naravno daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat i da napravimo veliko iznenađenje, ali smo pre svega fokusirani na to da odigramo borbeno i hrabro, bez straha", rekao je on,

"Prošao sam Zvezdinu školu, imao sam priliku da igram protiv večitog rivala mnogo puta, tako da sam tu vrstu pritiska davno prebrodio, ali je činjenica da će ovo biti nešto drugačije nego do sada. Naravno, ne postoji nikakav strah. Nismo naučeni u Zvezdi da se plašimo, već da se borimo, ko god da je preko puta nas", dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.