Trener FMP-a nezadovoljan suđenjem: Neka kažu Niste koje želimo

Izvor: B92, 12.Feb.2022, 22:33

Trener FMP-a nezadovoljan suđenjem: Neka kažu "Niste koje želimo"

Košarkaši FMP-a izgubili su u neizvesnoj završnici od Partizana u Železniku.

Trener Nenad Stefanović konferenciju za medije posle meča iskoristio je da ukaže na loš tretman kod sudija koji ima njegov tim.

Napomenuo je da ne misli na duel sa Partizanom.

"Bež želje da pominjem sudije, niti da me neko kažnjava. Ne pominjem ovu utakmicu. Mislim da nemamo tretman odgovarajući za ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja je imala 10-3 u prvom delu sezone. Ne pričam o ovom meču, već kada odemo na gostovanje nemamo nijedno bacanje za poluvreme i tako dva puta", počeo je Stefanović.

Nastavio je u dahu...

"Nije mi jasno kako to? Neka mi neko objasni... A stalno guramo loptu na niski post. Neka kažu, ljudi, ne može tako i 'niste vi koje želimo'. Ovo baš gubi smisao. Žao mi je zbog momaka, ne mogu više da ih obuzdam. Radićemo sve što je do nas".

Govorio je i o uzrocima poraza od Partizana.

"Imali smo dan pre utakmica odjednom pet problema u pola sata, svaka im čast što su moji momci stisli zube. Borili su se od prve do poslednje minute. Nijanse su odlučile. Partizan ima veliki kvalitet, taman kada smo mislili da smo ih zaustavili, iskočio je drugi igrač", zaključio je Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

STEFANOVIĆ NEZADOVOLJAN SUĐENJEM: Neka kažu, ''niste vi koje želimo''

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022

FMP poražen od Partizana...Košarkaši FMP-a odigrali su uzbudljiv meč protiv Partizana u 20. kolu ABA lige, ali nisu uspeli da izdrže u završnici pa su pretrpeli poraz 86:80. Trener Pantera Nenad Stefanović nije bio mnogo razočara posle poraza od crno-belih... - Imali smo dan pre utakmica odjednom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.