Trener Darušafake na srpskom: Hvala i vidimo se!

Izvor: B92, 30.Jan.2020, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Darušafake na srpskom: Hvala i vidimo se!

Trener košarkaša Darušafake Seldžuk Ernak rekao je večeras da je njegova ekipa igrala nervozno i čestitao Partizanu na zasluženoj pobedi.

Partizan je slavio protiv Darušafake sa 69:57 u četvrtom kolu Top 16 faze Evrokupa.

"Partizan je kompletno drugačiji kod kuće, danas sam uspeli da ih zadržimo na 69 poena, defanzivno smo uradili dobar posao, ali smo u napadu bili nervozni. Čestitam Partizanu, želim im sreću u nastavku, kao i nama. Nadam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se da će Partizan biti prvi, Dačka druga", rekao je Ernak novinarima u Beogradu.

Ernak je i pohvalio atmosferu u hali "Aleksandar Nikolić".



"Bila je sjajna atmosfera kao i uvek kad igramo protiv Partizana. Partizan ima najbolju podršku u Evropi, navijači jako dobro poznaju košarku i znaju kada je potrebno da reaguju. I ovoliko novinara na konferenciji, i to je dokaz sjajne košarkaške kulture",
kazao je Ernak i na kraju na srpskom dodao "Hvala, vidimo se".
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trener Darušafake ima svoj scenario raspleta u Partizanovoj grupi!

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2020

I veoma je zanimljiv, ali ne mogu svi da budu zadovoljni....Trener košarkaša Darušafake Seldžuk Ernak rekao je večeras da je njegova ekipa igrala nervozno i čestitao Partizanu na zasluženoj pobedi..."Partizan je kompletno drugačiji kod kuće, danas sam uspeli da ih zadržimo na 69 poena, defanzivno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.