Trener Cibone: Partizan - naš najveći motiv

Izvor: Mondo, 05.Okt.2012, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Cibone: Partizan - naš najveći motiv

"Eh, da je Dule na klupi imali bismo četiri penala više", našalio se Veljko Mršić na činjenicu da na klupi Partizana mt:s neće biti Duška Vujoševića. Gašić: "Partizan je uvek svima veliki motiv".

Cibona je posle neočekivanih poraza od skopskog MZT-a i mađarskog Solnoka došla u poziciju da se "vadi" protiv Partizana mt:s, a poznato je kako su se neki dueli ta dva tima završavali u bliskoj prošlosti...(da, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da, asociramo na ONU trojku Dušana Kecmana).

Ali, sada su tu neki drugi igrači, neki drugi akteri koji će se u subotu od 17 časova u "Draženovom domu" boriti za bodove u 3. kolu ABA Lige.

Partizan će i ovaj meč igrati bez prvog kormilara Duška Vujoševića koji odrađuje kaznu od tri meča zabrane vođenja ekipe posle isključenja i "gurkanja" sudije u meču 1. kola portiv Zadra.

Trener Cibone Veljko Mršić našalio se na račun izostanka Vujoševića pored aut-linije.

"Možda to i nije naša prednost, jer bismo sa njim, da je na klupi Partizana, imali četiri sloboda bacanja više", rekao je Mršić hrvatskim medijima, aludirajući na temperament Vujoševića i već viđene svađe sa sudijama i tehničke greške.

Nastavio je potom trener Cibone u ozbiljnom tonu:

"Ne verujem da će Vujoševićevo sedenje na tribini za njih biti otežavajuća okolnost. Vujošević će sigurno dobro pripremiti ovu utakmicu, a ponekad su u takvim situacijama igrači opušteniji, jer imaju bliskiji odnos sa pomoćnicima. To u nekom kraćem razdoblju na njih može pozitivno da deluje", kaže Mršić.

Motiv Cibone je veliki. Ne samo što u goste dolazi veliki rival, već mora i da prekine lošu seriju, da bi dobila na samopouzdanju.

"Značaj ove utakmice igračima ne treba predstavljati. Mečevi Cibone i Partizana uvek su derbi. Dolazi Partizan i za cibose veće motivacije nema. Možda će nam nedostajati samopouzdanje, ali to se stiče dobrom obranom, agresivnošću i skokom u napadu. Baš kako to rade partizanovci. Oni su mladi i agresivni u obrani i napadačkom skoku. Sa prosekom od 17,5 ofanzivnih skokova predvode ABA ligu u toj statističkoj koloni", rekao je Mršić.

Očekivanja iz tabora Partizana možete da pročitate OVDE

Direktan prenos meča će biti na kanalu ArenaSport 1.

(MONDO - foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Trener Cibone: Partizan - naš najveći motiv

Izvor: OkRadio.rs, 06.Okt.2012, 09:46

"Eh, da je Dule na klupi imali bismo četiri penala više", našalio se Veljko Mršić na činjenicu da na klupi Partizana mt:s neće biti Duška Vujoševića. Gašić: "Partizan je uvek svima veliki motiv". Cibona je posle neočekivanih poraza od skopskog MZT-a i mađarskog Solnoka došla u poziciju...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.