Trener Budućnosti: Suštinski, to ne vredi

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 13:30

Trener Budućnosti: Suštinski, to ne vredi

Trener košarkaša podgoričke Budućnosti Petar Mijović rekao je bio zadovoljan pristupom svoje ekipe u meču protiv Partizana.

Podgoričani su u Morači izgubili od beogradskih crveno-belih 83:82, čime je četa Želja Obradovića obezbedila prvo mesto pred početak plej-ofa.

"Uspeli smo u osnovnoj ideji da se pred talentom, kvalitetom Partizana i trenerom Obradovićem ne povučemo, nego da iskoristimo utakmicu za potvrdu nekih stvari koje smo imali u ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekoliko dana - prevashodno pik’en’rol odbrane, jer smo probali da ubacimo nešto novo. Mislim da smo u tome uspeli. Imali smo perioda jako dobre igre, ali i padova koji se posebno osjete protiv kvalitetne ekipe kao što je Partizan. Loše smo reagovali na početku druge četvrtine na promenu odbrane, promašili zicere, pa je otišlo na 10-12 razlike”, rekao je Mijović.

Malo je nedostajalo da meč ode u produžetke ili se završi čak i trijumfom Budućnosti, a dramatična završnica okončana je u korist crno-belh, koji su pogotkom Kevina Pantera sa linije slobodnih bacanja 2,6 sekundi pre kraja stigli do pobede.

Mijović je upitan i o faulu Tre Bel-Hejnsa nad Panterom, koji je odlučio pitanje pobednika.

"Morao bih da pogledam snimak. Suštinski, to ne vredi. Na dosuđen faul ne može da se traži čelendž”, rekao je Mijović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.