Trener Budućnosti: Ovo je nedopustivo!

Izvor: Mondo, 08.Nov.2015, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Budućnosti: Ovo je nedopustivo!

Strateg Podgoričana vidno nezadovoljan posle poraza od Partizana.

Foto: MN Press

Crno-beli su napravili najveće iznenađenje 9. kola ABA Lige i savladali dosadašnjeg lidera Budućnost. I to vrlo ubedljivo!

Partizan je "na krilima" Kevina Džonsa pobedio 86:77, a razlika u toku meča je bila i veća, što svakako nije oduševilo stratega gostiju...

Trener Budućnosti Igor Jovović rekao je da njegova ekipa večeras morala da odigra mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bolje.

"Objektivno nismo bili na nivou", počeo je Jovović.

A onda pokušao da "prečešlja" šta bi mogao da bude uzrok poraza.

"Ovo je posledica jako teških mečeva iza nas. Ekipa je iscrpljena, ali trebalo je da odigramo mnogo bolje. Ovo nije stil koji smo gajili do sada. Primiti ovoliki broj poena je nedopustivo", kazao je on.

A onda još jednom kritikovao svoje igrače...

"Od minulog rada se ne živi. Izgleda da nismo shvatili utakmicu na pravi način", rekao je Jovović.

Budućnost u narednom kolu igra u Podgorici protiv MZT-a, dok Partizan ide u goste Zadru.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.