Trener Borca: Ja stvarno mislim da ovo fudbalu ne treba...

Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2017, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Borca: Ja stvarno mislim da ovo fudbalu ne treba...

"Zašto da sudija produži utakmicu sedam minuta", pitaju se Čačani posle poraza od Partizana

Partizan je golom Zorana Tošića iz slobodnog udarca u 97. minutu stigao do sva tri boda u Čačku i izvukao se. S druge strane, Čačani su vrlo nezadovoljni, iako nemaju čega da se stide, pogotovo jer su jako dobro parirali šampionu.

Ali kada se izgubi u sudijskoj nadoknadi, odnosno u nadoknadi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nadokande - sudija Anđelovski prvobitno produžio meč pet minuta - nezadovoljstvo navire samo od sebe...

"Nemam šta da zamerim mojim igračima, trčali su borili se... Realno je bilo da bude 1:1. Ipak, na kraju se završilo kako nije trebalo. Ja stvarno mislim da ovo ne treba fudbalu... Zašto da sudija produži utakmicu sedam minuta", zapitao se u svom kratkom izlaganju posle susreta trener Borca Igor Spasić. 

I pored pobede, Miroslav Đukić i te kako ima razloga da bude zabrinut...

"Borac nije tako loš kao što se misli. Ja sam znao da će da bude teško... Teren je bio težak. Nij nam bilo lako. Imali smo dosta šansi, nismo ih iskoristili i ušli smo u problem. To je to".

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.