Treće mesto za kadete Radničkog na državnom prvenstvu

Izvor: KGsport.info, 04.Jul.2016, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treće mesto za kadete Radničkog na državnom prvenstvu

Kadeti Radničkog osvojili su treće mesto na veoma jakom i izjednačenom finalnom turniru Prvenstva Srbije, održanom minulog vikenda u Novom Sadu.
Izabranici Dragana Kozomore su na startu tesno poraženi od novog-starog šampiona Partizana (5:4), a zatim i od domaće Vojvodine (8:5). Do bronzane medalje Kragujevčani su stigli trijumfom nad Crvenom zvezdom (4:3).
Drugo mesto je na kraju pripalo Novosađanima, zahvaljujući remiju sa Partizanom u poslednjem kolu, dok su „crveno-beli“ >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << morali da se zadovolje četvrtom pozicijom.
REZULTATI: Partizan – Radnički 5:4, Vojvodina – Crvena zvezda 3:4, Crvena zvezda – Partizan 4:9, Vojvodina – Radnički 8:5, Crvena zvezda – Radnički 3:4, Vojvodina – Partizan 7:7.
PLASMAN: Partizan 7, Vojvodina 4, Radnicki 3, Crvena zvezda 3.
Uspešni su bili i mlađi vaterpolisti Radničkog, generacija 2004, koji su na polufinalnom turniru u Kragujevcu izborili plasman u finale.
Dečaci koje trenira Marko Martinić ubedljivo su nadigrali subotičku Spartak Prozivku (17:3) i beogradski Stari grad (16:3), a zatim su pretrpeli minimalan poraz od favorizovanog Partizana (8:7).
Finalni turnir na programu je 16. i 17. jula u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Još jedna „dupla kruna“ za Jovanovića

Izvor: KGsport.info, 04.Jul.2016

Strelac kragujevačkog „Čika Mate“, Stevan Jovanović, osvojio je dva zlata na juniorskom prvenstvu Srbije u Novom Sadu. Jovanović je prvog dana takmičenja trijumfovao u trostavu, a potom ponovio taj uspeh osvajanjem prvog mesta u gađanju MK puškom iz ležećeg stava.. Jovanović je tako završio...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.