Transparent na Banjici i odgovor Đurđevića:  Ne znam kako promaših ono (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Feb.2017, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transparent na Banjici i odgovor Đurđevića: Ne znam kako promaših ono (VIDEO)

„Najbitnija su tri boda“, kaže Partizanov napadač

Gol za pobedu, promašaj za rubriku „verovali ili ne“. Na mestu gde je počeo karijeru, Uroš Đurđević je započeo i seriju zvaničnih golova u 2017. godini. Njegov pogodak početkom drugog poluvremena gostovanja na Banjici bio je dovoljan Partizanu da savlada Rad - 1:0.

Teško, ali zasluženo.

Očekivali smo ovakav meč. Ipak je prvo kolo. Tek smo se vratili sa Kipra, potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je vreme dok se naviknemo na terene, uslove...“, rekao je posle meča Đurđević.

Šut „punom“ u 55. minutu ispostavio se ključnim, ali hit na društvenim mrežama postao je udarac iz 75. minuta. Bio je sam pred golom i pogodio - stativu.

„Kako sam to promašio... Ni sam ne znam. Bio je prethodno kontakt sa protivničkim igračem, ne takav da bi bio penal. Još je lopta odskakala, čekao sam da se smiri, a ona... Najvažnije je, ipak, da sam pre toga dao gol i da smo osvojili tri boda“.

Kao đak Radove škole i dve godine vođa navale prvog tima, Đurđević je pokazao poštovanje prema klubu i navijačima koji su ga lansirali u orbitu.

Rekao sam da se neću radovati ako dam gol i - nisam. Ipak sam se na Banjici afirmisao, proveo najlepše godine karijere“.

Junajted Forsi, okoreli navijači Rada, ipak, teško su podneli činjenicu da su na spisku licenciranih igrača Partizana trenutno čak četvorica nekadašnjih Građevinara. U pitanju su Uroš Đurđević, Nemanja Mihajlović, Filip Kljajić, Lazar Ćirković i Uroš Đurđević, a da ih s klupe predvodi Marko Nikolić, nekadšanji šef struke kluba iz Crnotravske. Otuda transparent istaknut početkom drugog poluvremena na ogradi na južnoj tribini.

„Marko, Đuka, Neca, Ćira, Kljajia - Rad B?“

Nije moglo da ostane neprimećeno.

Video sam šta piše. Očekivali smo tako nešto. I prošli put je bio transparent. Oni su navijači. To je njihovo“, smireno će Đurđević.

Radove pristalice su u jednom trenutku, ipak, preterale, vređajući Evertona Luiza na rasnoj osnovi, a reakciju trenera Partizana Marka Nikolića o tom incidentu možete pročitati OVDE, dok su se o tome izjasnili i fudbaleri crno-belih - OVDE.



(FOTO: Star sport, MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.