Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2021, 14:23

Transfer karijere Marka Jevtovića: Potpisuje za Al Ahli

Novi angažman bivšeg veziste Partizana

Bivši vezista Novog Pazara i Partizana Marko Jevtović uskoro bi mogao da napravi transfer karijere. Sport klub je došao do informacije da bi doskorašnji član Konje narednih dana trebalo da ozvaniči saradnju sa Al Ahlijem iz Katara.

Svi detalji su ranije utanačeni i prvim radnim danom u narednoj sezoni, početkom jula Jevtović će biti u novom društvu. Vezista u Dohu dolazi na insistiranje crnogorskog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << stručnjaka, Nebojše Jovovića, šefa stručnog štaba Al Ahlija.

Nekadašnji prvotimac Partizana, Novog Pazara, Hajduka iz Kule i Zemuna, u Katar, stiže kao slobodan fudbaler. Poslednjih dana, rukovodstvo Konje nije krilo želju, čak ni izdašne ponude, u nameri da Jevtoviću obezbedi novi ugovor. Trener Ilhan Palut isticao je više puta značaj veziste za uspehe Konje i ideju da i u narednim sezona bude oslonac tima. Zato je rukovodstvo izašlo sa konkretnim ugovorom, začinjenim platom od 600.000 evra u prvoj i 800.000 u drugoj godini. Nije vredelo, Jevtović se odlučio da sreću potraži na drugoj strani.

Turski mediji spekulisali su, u međuvremenu, da su pojedini klubovi spremni da plate vezistu duplo više – 1,2 miliona evra na godišnjem nivou. Zato je rukovodstvo turskog superligaša diglo ruke, u znak, predaje i okrenulo se potencijalno novim rešenjima.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA PRED TRANSFEROM KARIJERE: Jevtović napušta Tursku, seli se u Katar – na pomolu milionski ugovor!

Izvor: HotSport.rs, 21.Jun.2021

Kako stoje stvari, Marko Jevtović će obući dres kluba iz Katara. Nekadašnji vezista Partizana uskoro bi mogao da napravi transfer karijere, s obzirom da bi ovih dana trebalo da potpiše ugovor sa Al Ahlijem iz Katara, saznaje ‘Sport klub’. Detalji vezani za ovaj transfer su ranije utanačeni...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.