Trajković traži novac od Partizana kako bi napustio klub!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Sep.2014, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trajković traži novac od Partizana kako bi napustio klub!

Iskusni štoper je i dalje član kluba iz Humske jer očigledno ne može da pronađe zajednički jezik s upravom

Činilo se da će Branislav Trajković posle crvenog kartona protiv Ludogoreca brzinom munje napustiti Partizan, ali je štoper i nakon završetka prelaznog roka član vicešampiona Srbije. Razlog je jednostavan – novac.

Naime, Partizan konstantno radi na nalaženju načina kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da sporazumno raskine ugovor sa Trajkovićem, ali defanzivac ne želi da napusti Humsku dok mu ne isplate sva zaostala dugovanja, prenosi Sport.

Međutim, pitanje je da li će crno-beli pristati da regulišu finansijske obaveze prema Trajkoviću kojeg svi odreda krive za poraz od Ludogoreca i manjak priliva novca.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.