Trajković od Partizana uz otkaz dobio i 30.000 evra!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Okt.2014, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trajković od Partizana uz otkaz dobio i 30.000 evra!

Sada već bivši fudbaler Partizana dobio je deo zaostalih primanja posle raskidanja ugovora sa crno-belima

Branislav Trajković, fudbaler Partizana na koga je spala sva krivica zbog ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Ludogoreca, nije više član vicešampiona Srbije, pošto je raskinut ugovor sa njim i slobodan je u izboru nove sredine.

Stameni defanzivac koji je prošle zime stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u Humsku iz Vojvodine i od tada napravio nekoliko poteza koji su dosta koštali klub, sklonjen je iz tima nakon dobijanja crvenog kartona u revanšu sa bugarskim šampionom i već tada je bilo jasno da se na njega više ne računa, a sada posle tri meseca pregovora konačno je došlo do prekida saradnje.

Foto:partizan.rs

Još od jula su trajali pregovori između Trajkovića i ljudi iz kluba oko raskidanja ugovora, a štoper nije želeo da pristane na to ukoliko mu se ne isplate zaostale zarade, dok su u klubu smatrali da ih je dovoljno koštao njegov potez protiv Bugara i da ne bi trebalo da mu isplate sve.

Na kraju je došlo do dogovora i on će dobiti oko 30.000 evra na ime neisplaćenih plata što je za oko 10 hiljada evra manja suma od one koja mu se dugovala, ali čini se na zadovoljastvo i jedne i druge strane i ova priča je dobila svoj kraj.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.