Tošić blistao nakon meča!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić blistao nakon meča!

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da su crno-beli u današnjoj utakmici protiv Astane pokazali da su fantastična ekipa koja igra lep fudbal i dodao da se ne seća da je kazahstanski tim, mimo gola, ozbiljnije pripretio.

"Mislim da smo fantastična ekipa i da smo to pokazali večeras - da igramo lep fudbal za oko, atraktivan, ofanzivan, sa puno šansi. Nažalost, večeras smo iskoristili samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dve, iako smo ih imali desetak. Samopouzdanje nam se podiže, svesni smo svojih kvaliteta, znamo koliko možemo. Idemo dalje", rekao je Tošić za Radio-televiziju Srbije.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Nur Sultanu ekipu Astane sa 2:1, u utakmici drugog kola Grupe L Lige Evropa.

"Mi smo, kao i na svakoj utakmici, išli na pobedu. Igramo našu igru, koja se u odnosu na protivnika veoma malo menja, ali mi pokušavamo svaki put da igramo našu igru. Mislim da smo to danas i uspeli. Bili smo sigurni nazad, jako opasni u kontranapadima, konkretni, sa mnogo šansi, ali sa samo dva postignuta gola", rekao je Tošić.

"Astana je odličan domaćin, igra dobar fudbal, pogotovo kod kuće i normalno da ćemo mi u nekom trenutku biti u podredjenom položaju... Ali, mimo gola ne sećam se da su ozbiljnije pripretili", dodao je on.

Slobodan Urošević je naveo da su crno-beli od prvog minuta ušli dobro i agresivno u utakmicu.

"Nismo dali protivniku mnogo šansi. S druge strane, mi smo imali dosta šansi, bilo je dosta atraktivno, ali su vidjena samo tri gola. Moglo je i više. Ovo na kraju što smo primili gol se prosto dogodi, nije pad koncentracije. Bitno je da samo utakmicu uspeli da privedemo kraju na pravi način", rakao je Urošević.

"Nismo sumnjali nijednog trenutka, verovali smo u sebe od početka. Na kraju se to isplatilo", istakao je on.

Partizan ima četiri boda, a u narednom kolu Lige Evropa dočekaće Mančester junajted.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.