Tošić: Nikada ne bih potpisao za Partizan

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2010, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić: Nikada ne bih potpisao za Partizan

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje Duško Tošić je letos mogao da pređe u Partizan, ali je ipak, postao defanzivac Crvene zvzde i sada ne žali što je potpisao za klub iz Ljutice Bogdana, iako crno-beli igraju u najelitnijem evropskom takmičenju.

“Nije mi žao što sam izabrao Crvenu zvezdu, ja sam njen navijač od malena, iako sam igrao samo za OFK Beograd. Nema, dakle, greške. Nikad, uostalom, ne bih obukao crno-beli dres! Uopšte se ne kajem što ne igram >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ligu šampiona”, kazao je Zvezdin bek za početak razgovora za Sporstki žurnal, a zatim prokomentarisao meč Lige šampiona, između Partizana i Arsenala.

“Kao što je trener (Crvene zvezde) Aleksandar Kristić istakao, videli smo i vrline i mane komšija. Naravno da sve više mislimo na taj meč, jer je za nas na neki način to evropska utakmica. Nećemo, nažalost, imati jaču proveru ove sezone, zato se polako i pripremamo. To je realnost. Da se ne lažemo, medijska pažnja svima godi, ali Partizan ima razlog da bude u žiži. Igra Ligu šampiona, a kad Zvezda bude u skorije vreme igrala isto takmičenje, naravno, više će se pisati o njoj. Svakom po zasluzi. Mi treba da uradimo sve da osvojimo titulu kako bismo mi igrali sledeće sezone kvalifikacije za Ligu šampiona. Jedna godina nije ništa, ako u narednim budemo postizali uspehe. Zato ne treba da budemo ljubomorni što Partizan igra elitno takmičenje, već da idemo napred i pobeđujemo”.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.