Tošić: Navijamo za loše rezultate Partizana

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Mar.2012, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić: Navijamo za loše rezultate Partizana

Zatišje pred buru. Fudbaleri Crvene zvezde u miru su odradili dva treninga i okrenuli se pripremama za utakmicu u Ivanjici, od koje ulaze u seriju od četiri meča za 11 dana.

Crvena zvezda, praktično, nema prostor za remi ili poraz kako bi ostala kandidat za titulu, obzirom da je mnogo bodova prosuto u jesenjem delu. Do večitog derbija u polufinalu Kupa Srbije ima zadatak da pobedi Javor i BSK na gostovanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i Smederevo na Marakani.
Utakmice u Ivanjici mi nikad nisu bile prijatne, pošto teren ume da bude loš. Najvažnije je da se vratimo sa tri boda, za mesec–dva niko nas neće pitati kako smo igrali, već će se pamtiti samo rezultat – istakao je Duško Tošić, defanzivac crveno–belih.
Kup trofej je u zimskim danima zacrtan kao obaveza na Marakani, ali se posle kiksa Partizana u prvoj prolećnoj utakmici probudila i nada da se može do titule.
Optimizam se gradi i u činjenici da večiti rival ima teži raspored, jer Partizan očekuju gostovanja OFK Beogradu, Hajduku, Radu i Spartak Zlatibor vodi do prve polovine nastavka šampionata.
Kup nam je osnovni cilj, ali je logično što želimo da pobeđujemo sve i u šampionatu. Dobro je da Partizan nije osvojio tri boda u Novom Pazaru, u situaciji smo da moramo da navijamo za njihove loše rezultate.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tošić: Navijamo za loše rezultate Partizana

Izvor: Utakmica.rs, 07.Mar.2012

Zatišje pred buru. Fudbaleri Crvene zvezde u miru su odradili dva treninga i okrenuli se pripremama za utakmicu u Ivanjici, od koje ulaze u seriju od četiri meča za 11 dana. Crvena zvezda, praktično, nema prostor za remi ili poraz kako bi ostala kandidat za titulu, obzirom...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.