Topljenje aluminijuma u rano pre podne: Partizan spakovao četiri komada, večeras protiv Tereka

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Topljenje aluminijuma u rano pre podne: Partizan spakovao četiri komada, večeras protiv Tereka

Crno-beli uspešni i u drugoj proveri tokom priprema u Sloveniji

Još jedna pobeda i opet bez primljenog gola. Partizan je slavio i u drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Sloveniji. Pred izabranicima trenera Zorana Milinkovića oružje je položio tamošnji drugoligaš Aluminiji koji je na terenu hotela Arena, inače bazi crno-belih, predstavljao samo lakšeg sparing partnera - 4:0 (1:0).

Prvak Srbije nije potrošio mnogo snage, ali je uspeo da slavi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u ovom duelu, najviše zahvaljujući očiglednoj razlici u kvalitetu, koju je pred kraj prvog poluvremena u vođstvo pretvorio Petar Grbić, sigurnom realizacijom jedanaesterca.

U drugom delu mrežu Aluminija pogodili su još Nemanja Kojić, Nenad Marinković i Predrag Luka, za drugu pobedu u Sloveniji, pošto je pre tri dana savladan Rudar iz Velenja (1:0).

Priliku da obogate učinak crno-beli će imati već ovog popodneva, jer se od 18 časova u austrijskom Vildonu sastaju sa ruskim premijerligašom Terekom iz Groznog. Na tom meču Zoran Milinković će na teren poslati fudbalere koji nisu igrali u prepodnevnim satima.

--------------------------------------------------------------

ALUMINIJ - PARTIZAN 0:4 (0:1)

/Grbić 37 pen, Kojić 66, Marinković 80, Luka 82/


Pohorje

Teren hotela Arena

Gledalaca: 100

Sudija: Alen Borovšak (Slovenija)

Žuti kartoni: Vrbanec, Pucko, Ploj, Kurež, Brglez (Aluminij), Ostojić, Luka (Partizan)

ALUMINIJI: Janžekovič, Radulovič, Lonzarič, Topolovec, Pucko, Kozar, Vrbanec, Škoflek, Borna, Bizjak, Kastratovič. Igrali su još: Lipovac, Čeh, Turkalj, Gerečnik, Kajtna, Vindiš, Petrovič, Ploj, Kurež, Luk, Brglez, Novak, Pintarič, Sagadin, Ahec.

PARTIZAN: Kljajić (od 46. Lukač) - Bandalovski, Ostojić, Ćirković, Bogosavac - Ivan Petrović (od 50. Marinković), Glavčić - Grbić (od 50. Luka) Saša Ilić, Golubović - Kojić.

(FOTO: partizan.rs)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Partizana uspešni i u drugoj proveri u Sloveniji, puna mreža Aluminija

Izvor: Blic, 04.Jul.2015

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Aluminija iz Kidričeva sa 4:0 (1:0) u drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Sloveniji...Izabranici trenera Zorana Milinkovića nisu imali težak posao protiv slovenačkog drugoligaša...Golove za prvaka Srbije postigli su Petar Grbić u 37. iz penala, Nemanja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.