Tončev VEĆ uplatio premije igračima za meč sa Zvezdom i najavio duplo veće za Partizan!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Dec.2016, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tončev VEĆ uplatio premije igračima za meč sa Zvezdom i najavio duplo veće za Partizan!

Novoizabrani predsednik niškog Radničkog Ivica Tončev poručio je nema igre sa emocijama pred duel sa Crvenom zvezdom, u kojoj je ranije obavljao funkciju potpredsednika.

Od 18 časova, crveno-beli dočekuju Nišlije, koje igraju neubedljivo u poslednje vreme - u poslednjih pet mečeva, upisali su dva remija i tri poraza.

- Moj burazer Novica i bratanac Stanislav vode Radnik, ali Radnički će uvek ići na pobedu. Nemam pravo da se kao predsednik Radničkog igram s emocijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ljudi koji vole taj klub. Zvezda je moj klub, njen sam navijač od malih nogu, ali sam i rođeni Nišlija - rekao je Tončev za "Informer".

On je otkrio da je igračima već isplatio premije za meč sa crveno-belima.

- Račun nam je u blokadi, ali sam privatno pustio premije od nekoliko hiljada evra, ne po igraču, nego ukupno. Skromni smo, a na malim stvarima se pravi rezultat - poručio je Tončev, i obećao u izjavi za "Alo" dvostruke premije za meč sa Partizanom.

- Radnički će Partizanu sigurno otkinuti bodove! U to budite uvereni. Igrači će za taj meč imati duplo veće premije nego za Zvezdu - zaključio je Tončev.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.