Tomislav Karadžić se vraća na čelo Partizana posle 15 godina – sa njim Zečević i Bjeković?

Izvor: B92, 07.Sep.2023, 17:27

Tomislav Karadžić se vraća na čelo Partizana posle 15 godina – sa njim Zečević i Bjeković?

Ostavka Milorada Vučelića, doskorašnjeg predsednika fudbalskog kluba Partizan, je u Humskoj izazvala pometnju.

Vučelićev mandat je isticao 2027. godine, a njegov prevremeni odlazak je ostavio upražnjeno mesto glavnog čoveka u klubu.

Kako sazanje "Telegraf", crno-beli su već pronašli prelazno rešenje.

Reč je o formiranju Radne gupe koji bi predvodio Tomislav Karadžić, nekadašnji predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizana i FSS.

Karadžić bi se u Humsku vratio posle 15 godina, a zajedno sa njim i bivši generalni sekretar kluba Žarko Zečević, aktuelni počasni predsednik Ivan Ćurković, kao i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković.

Kako prenosi pomentui portal, cilj Radne grupe bi bio da konsoliduje stanje u klubu i potom organizuju vanrednu skupštinu na kojoj će biti izabran novi predsednik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.