Izvor: MozzartSport.com, 19.Jul.2020, 11:50

Tomić stiže u Beograd na megdan Partizanu

Hrvatski as ima novi klub

Pregovori su trajali danima, Huventud je vršio pritisak i na kraju uspeo da slomi Anta Tomića!

Hrvatski as i dojučerašnji kapiten Barselone zvanično je postao novi igrač kluba iz Badalone i posle više od decenije takmičenja u Evroligi sada će zaigrati u Evrokupu. Tomić je sa Huventudom potpisao ugovor na dve godine, uz opciju automatskog produžetka na još jednu sezonu.

Pravu transfer bombu za Huventudove okvire >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << aktivirala je klupska uprava. Pošto je propao transfer Džejkoba Vajlija, Huventud je sve karte bacio na dovođenje dugogodišnjeg evroligaško centra i ubola premiju. Podsetimo, tim iz komšiluka je molio Tomića da posle završnih pregovora i zvanične ponude iznese svoj odgovor najkasnije za tri dana, što se i dogodilo. Na sreću svih u Badaloni - odgovor je bio pozitivan, a danas su obavljeni potrebni lekarski pregledi i transfer je završen.

Tomić je dugo vagao gde će nastaviti karijeru posle osmogodišnjeg boravka u Barseloni, imao finansijski vrlo izdašnu ponudu Zenita iz Sankt Peterburga, ali nije želeo da seli porodicu van Katalonije i po svaku cenu želeo je da bude što bliži kući. Izabrao je sam komšiluk, pošto se Badalona nalazi nedaleko od Barselone, ali je zato verovatno žrtvovao bolju platu i mogućnost da nastavi da igra u Evroligi.

On će se tako pridružiti dojučerašnjem saigraču iz Blaugrane Pauu Ribasu u novom klubu, a biće i gost Beograda tokom grupne faze Evrokupa pošto se Huventud nalazi u grupi sa Partizanom, te Uniksom, Venecijom, Bakčešehirom i Buržom.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.