Tomić se uzda u tim koji pobeđuje! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 12.Mar.2016, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić se uzda u tim koji pobeđuje! (SASTAVI)

Posle dve uzastopne pobede u prethodna dva meča, ekipa Partizana danas od 15 časova dočekuje ekipu Voždovca u 26. kolu Superlige.

Nepun sat pre početka ove utakmice, objavljene su i startne postave dve ekipe, a kada je Partizan u pitanju, sastav je onakav kakav smo videli i u prošloj utakmici, sa izuzetkom povređenog Evertona, koga je u startnih jedanaest zamenio Marko Jevtović.

Napad Voždovca predvodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekadašnji napadač Partizana Obiora Odita, a tu su i Mihajlov i Marinković koji su takođe bili članovi crnbo-belih.

Partizan: Šaranov, Bandalovski, Gogua, Jovanović, Bogosavac, Jevtović, Brašanac, Kosović, Stevanović, Mihajlović, Ilić.

Klupa:  Kljajić, Vulićević, Golubović, Božinov, Stevanović, Lukić, Vlahović.

Voždovac: Popović, Terzić, Puzigaća, Mihajlov, Ivković, Ćirković, Krasić, Pavlović, Radin, Marinković, Odita.

Klupa: Milošević, Sinđić, Radivojević, Petrović,  Stojanović, Asani, Damjanović
.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TOMIĆ IZNENADIO: Partizan bez klasičnog napadača protiv ‘zmajeva’ (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 12.Mar.2016

Partizan u okviru 26. kola Superlige Srbije dočekuje Voždovac od 15 časova.. . Trener Partizana, Ivan Tomić iznenadio je sve navijače, pošto je odlučio da utakmicu protiv “zmajeva” počne bez klasičnog napadača sa pojačanim veznim redom. Tako su na klupi ostali Valeri Božinov i Dušan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.