Tomić potpisao za Genčlerbirligi

Izvor: Studio B, 03.Jan.2013, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić potpisao za Genčlerbirligi

Fudbaler sredine terena Partizana Nemanja Tomić potpisao je ugovor na tri i po godine sa turskim prvoligašem Genčlerbirligijem, objavljeno je na sajtu crno-belih.

Klub iz Ankare je trenutno desetoplasirani na tabeli, a saigrač Tomiću biće i Radosav Petrović, takođe bivši igrač Partizana.

U klubu iz Turske igraju i bivši fudbaleri Crvene zvezde Duško Tošić i Dejan Lekić. 

Tomić je u februaru 2009. godine debitovao je za >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << prvi tim Partizana i to na večitom derbiju. Od tada do danas, odigrao je 107 prvenstvenih mečeva i postigao 22 gola, 13 kup utakmica uz jedan gol, dok je u evropskim kupovima nastupio 39 puta i postigao osam pogodaka.  On je za reprezentaciju Srbije odigrao pet mečeva i postigao jedan gol.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.