Tomić odredio spisak putnika na Kipar

Izvor: TV Arena Sport, 25.Jan.2016, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić odredio spisak putnika na Kipar

Trener Partizana, Ivan Tomić, odredio je spisak putnika na Kipar, gde će crno-beli od 26. junuara do 11. februara, odraditi centralni i najbitniji deo priprema za prolećni deo sezone.

Na spisku za Kipar nema povređenog Abubakara, zatim Lazara Ćirkovića, Živka Živkovića, Filipa Kneževića, Predraga Luke, Nikole Lekovića i Nemanja Petrovića. Sa timom ostaju Andrija Živković i Nikola Ninković.

Mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << šef stručnog štaba Partizana, kao što je i obećao posle postavljanja na novo radno mesto u klubu iz Humske, napravio je nekoliko rezova. Sa crno-belima na pripreme neće putovati Oumaru Abubakar, koga muči povreda, a ujedno čeka i realizaciju transfera u Kinu. Zbog povreda pripreme će propustiti Miloš Ostojić i Gregor Balažić.

Najvažnija vest za navijače Partizana je ta da je Andrija Živković na spisku putnika i da će trenirati sa crno-belima u najvažnije zimskom delu priprema. Takođe, put Kipra će i Ivan Bandalovski, i pored toga što je izrazio želju da promeni sredinu.

Spisak:

Golmani: Bojan Šaranov, Filip Kljajić, Marko Jovičić.

Igrači odbrane: Miroslav Vulićević, Ivan Bandalovski, Miladin Stevanović, Nikola Milenković, Sedrik Gogua, Marko Jovanović, Aleksandar Subić, Miroslav Bogosavac.

Vezni red: Ivan Petrović, Everton Luiz, Marko Jevtović, Andrija Živković, Marko Golubović, Saša Ilić, Saša Lukić, Nebojša Kosović, Veljko Birmančević, Darko Brašanac, Nikola Ninković, Alen Stevanović, Nemanja Mihajlović.

Napadači: Valeri Božinov, Ismael Beko Fofana, Dušan Vlahović, Đorđe Jovanović.

Da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta kliknite na link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama. Tu možete naći i izvreštaje sa utakmica iz minuta u minut.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.