Tomić novi trener Partizana

Izvor: TV Arena Sport, 12.Dec.2015, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić novi trener Partizana

Kapiten i bivši sportski direktor Partizana, Ivan Tomić, postaće novi trener crno-belih kada odlazeći Ljubinko Drulović privede polusezonu kraju.

Tomić, trenutno trener Partizanove filijale, Teleoptika, zameniće Ljubinka Drulovića po završetku jesenjeg dela sezone.

Posle eliminacije od Augzburga, Partizan će sa dosadašnjim trenerom odigrati i dve predstojeće utakmice, protiv Rada na Banjici, a onda i pred praznim tribinama u Humskoj protiv Borca, >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << zbog suspenzije stadiona crno-belih.

Isti izvori navode da su se za Tomića odlučili sportski direktor Partizana Ivica Iliev i generalni direktor Miloš Vazura.

Da li će nekadašnji selektor srpskih omladinaca i bivši sportski direktor crno-belih koji je svojevremeno angažovao Tošića, Moreiru, Dijaru i Žuku, zaista postati novi trener Partizana? Ostaje da to odluči nova uprava crno-belih, jer je dosadašnja podnela ostavku posle eliminacije u Ligi Evrope, pa bi tokom decembra, a najkasnije do 12 januara, trebalo da se održi nova sednica Skupštine.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

Ostale aktuelnosti iz fudbala pogledajte na Vesti fudbal
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drulović prihvatio odgovornost za bunker: Ništa ne bih menjao, isto smo igrali i protiv AZ-a, sad je nedostajalo sportske sreće

Izvor: MozzartSport.com, 12.Dec.2015

“U fudbalu sve zavisi od jednog: Da li ćeš da pobediš ili izgubiš“, smireno komentariše trener Partizana poraz protiv Augzburga i kaže da on ne predstavlja debakl..Sportski poraz, a ne debakl. Makar prema rečima Ljubinka Drulovića, koji eliminaciju iz Lige Evrope ne vidi kao poseban neuspeh,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.